Thermopooler

Med en thermopool är storleken flexibel och kan anpassas efter dina önskemål eller trädgårdens förutsättningar. Den kan placeras både helt eller delvis nedgrävd, men också fristående ovan mark. Konstruktionen med thermoblock (frigolit) och betong är välbeprövad och har en lång livstid som ger badglädje i många år framöver. De fylls sedan med betong när stommen är färdigställd.

Detta gör att poolens isolationsförmåga utklassar andra typer av pooler eftersom värmen hålls inne lite längre förlängs din poolsäsong och uppvärmningskostnaden reduceras. Kombineras detta med en värmepump och ett pooltäcke kan du bada under stora delar av året vilket för att denna pool går att bada i under till exempel tidig vinter.

Det finns flera tillverkare och försäljare av olika thermoblock för pooler. Det viktigaste är att de har den ”P80-kärnan”, d.v.s. en hårdare yta inåt poolen som gör att det inte blir fula avtryck av knän, hälar, bollar eller andra hårda föremål i poolen. Man slipper dessutom putsa eller sätta upp skivor på insidan av poolen.

En av de detaljer som påverkar poolens utseende mest är linern (poolduken). Det finns fler färger och mönster att välja mellan. Linern hängs i när betongen har härdat och går att byta ut senare om du vill förnya eller fräscha upp din pool.

Visar alla 4 resultat

69,900 kr
64,900 kr
73,900 kr
94,900 kr
Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre surfupplevelse. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.