Thermopoolpaket 4×8 m

Höjd: 1,5 mBredd: 4 mLängd: 8 m

Denna Thermopool 400×800 cm Poolbruket är på stark frammarsch och är helt överlägsen till exempel träpoolen när det gäller formstabilitet och hållbarhet över tid. Denna Thermopool är i grunden byggd med en mur av frigolit som fylls med armering och betong vilket skapar en poolstomme med livslängd motsvarande ett hus i betong. En investering i en Thermopool 400×800 från Poolbruket är en investering som flera generationer kommer att kunna njuta av. denna pool är mycket flexibel och storleken kan justeras för att passa till din trädgård. Thermopoolen går att bygga ovan mark men också helt eller delvis nedgrävd vilket ger en enorm fördel vid till exempel bygge i slänter.

73,900 kr

Välj liner

Välj armaturer

I detta paket ingår: Thermoblock med hård insida P80, rostfri stege, en skimmer, två ingjutningsrör, två inlopp, ett beslysningspaket (LED) inkl. trafo, sandfilter och sand, cirkulationspump, slang- och kopplingspaket, linerskyddsmatta inkl lim och snap-in lister.
Artikelnr: thermopool-4x8 Kategori:
Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre surfupplevelse. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.