Nova Comfort Pooltak (klarplast)

Höjd: mBredd: mLängd: m

Nova Comfort pooltak är ett exklusivt pooltak med normal takhöjd, utrustad med automatisk sektionslåsning och extra platta komfortskenor. Detta pooltak passar alla standardpooler, både med och utan poolsarg. Modellserien är mycket populär och uppfyller alla krav som man kan ställa på ett pooltak med elegant design och robust konstruktion. Det passar särskilt väl för dig som är ute efter ett något högre pooltak. Nova Comfort ger dig gott om rum att simma under taket. När pooltaket är stängt är det barnsäkert och kan endast öppnas med nyckel. Det har som standard en skjutdörr som kan monteras på valfri sida om största sektionen och avtagbar front-. och bakgavel. Nova Comfort pooltak är utrustat med extra platta komfortskenor med en höjd på endast 12 mm. Med förlängningsskenor kan du skjuta pooltaket förbi hela poolen. Finns även med kanalplast. Mer info om andra produkter från Gullberg&jansson finner ni på www.gullbergjansson.se.

 

69,900 kr129,900 kr

Levereras i en box som byggsats, men kan också mot pristillägg levereras i färdigmonterade sektioner för enkel installation. Priserna gäller ej färdigmonterade sektioner.
Artikelnr: nova-comfort Kategorier: , Etikett:
Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre surfupplevelse. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.