Leia Pooltak

Höjd: mBredd: mLängd: m

Pooltak Leia

Förläng badsäsongen med ett pooltak

Förläng badsäsongen, förenkla skötseln och spara energi.

Med ett skjutbart pooltak förlänger du badsäsongen för din utomhuspool och får dessutom en extra uppvärmningskälla på köpet. När vädret inte är gynnsamt badar du under taket och när sedan solen tittar fram skjuts hela pooltaket enkelt bort och du badar under bar himmel.

Med våra pooltak minskar energiförbrukning och vattenavdunstning. Pooltaket skyddar mot löv, smuts och försurat regnvatten, vilket ger ett stabilt pH-värde i poolen och minskar din kemikalieförbrukning.

Leia pooltak är ett lågt exklusivt pooltak i klarplast, utrustad med automatisk sektionslåsning och extra platta komfortskenor. Det är ett lågt och exklusivt pooltak som smälter in i din poolmiljö på ett bra sätt. Det går utmärkt att simma under taket trots den låga höjden. En fördel med detta pooltak är att det kan beställas med skena på ena sidan och hjul på andra sidan. Detta gör att sektionerna är hakade i varandra och pooltaket kan inte vara öppet t.ex. endast på mitten, vilket det däremot kan vara om det beställs med skenor på båda sidor.

Leia kan beställas med skjutdörr på valfri sida av största sektion och har automatisk sektionslåsning med nyckel, så att pooltaket kan öppnas och stängas snabbt och smidigt.

 

Just nu har vi vårkampanj på Pooltak Leia där vi bjuder på förlängningsskenor och frakt!

 

Våra övriga tak hittar du här: https://poolbruket.se/pooltak/

110,900 kr148,900 kr

Priserna gäller ej färdigmonterade sektioner och storleken gäller innermåttet på pooltaket.
Artikelnr: leia Kategorier: ,
Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre surfupplevelse. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.