Hydroxinator iQ 10

Höjd: mBredd: mLängd: m

MagnaPool Hydroxinator iQ förädlar MagnaPool Minerals och tillverkar automatiskt fritt klor. Hydroxinatorn är lätt att installera och underhålla. Med boost-funktionen kan du snabbt öka klorproduktionen vid behov och med low-funktionen kan du snabbt minska klorproduktionen när poolen inte används. Det finns också en inbyggd flödesvakt som stannar klorproduktionen vid för lågt flöde. Hydroxinatorn finns i tre storlekar och kan kombineras med pH Link för automatisk pH-styrning och Dual Link för pH- och klorstyrning. MagnaPool Hydroxinator iQ har 3 års materialgaranti.

OBS! För att produkten ska fungera tillfredsställande och materialgarantin ska gälla krävs det att MagnaPool Minerals alltid används. Använd inte hydroxinatorn om du har rostfria pooldetaljer eller bronspumpar utan
använd endast detaljer av plast eller titan. Tänk också på att löpande kontrollera pH-värdet och klorhalten i ditt poolvatten.

19,900 kr

Max poolvolym: 40 m3 Klorproduktion: (gram/timme) 10
Artikelnr: WW000172 Kategorier: ,
Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre surfupplevelse. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.