Alva Pooltak (måttbeställt)

Höjd: mBredd: mLängd: m

Alva pooltak är marknadens lägsta pooltak med en höjd från endast 38 cm. Det kan beställas med skena på endast ena sidan och har en modern och stilren design och är marknadens lägsta pooltak med en höjd från endast 38 cm. Alva pooltak har utrustats med förstärkta aluminiumprofiler så att pooltaket trots sin platta konstruktion uppfyller den franska säkerhets och kvalitetsstandarden, NF P 90 309.En fördel med Alva är att det kan beställas med endast skena på ena sidan och hjul på andra sidan. Sektionerna är då sammanhakade i varandra och pooltaket kan inte vara öppet t.ex. endast på mitten, vilket det däremot kan vara om det beställs med skenor på båda sidor. Alva utrustas alltid med klarplast. Alva har automatisk sektionslåsning med nyckel, så att pooltaket kan öppnas och stängas snabbt och smidigt.

Skenor: Extra platt komfortskena, höjd endast 12 mm, silvereloxerad (aluminium)
Paneler: Klarplast (PC* 4 mm)
Låsanordning: Automatisk sektionslåsning med nyckel
Garanti: 3 års materialgaranti


kr

Mått

Pooltakets yttermått.

350–575 cm

500–1534 cm

Profiler

70/54 mm mattlackerade

Detta är ett skräddarsytt tak. Leveranstiden är ca. fyra veckor från godkänd ritning och betalning Kontakta oss om du har några frågor.
Artikelnr: 310 Kategori: Etiketter: ,
Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre surfupplevelse. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.